VONKLOOS IN OVERSCHIE

De Bonnie gedraagt zich als een typische Triumph. Gelukkig maar want het levert weer een leuk verhaal op.
Ik strand in Overschie voor een kleine garage die minstens sinds de jaren ‘40 op hetzelfde adres zit. Triumph aan de acculader, een bakkie troost erbij en op het telefoonscherm van de garagehouder verschijnen schitterende zwart/wit foto’s uit lang vervlogen tijden. Nog voordat de A13 er lag en er door mannen in lichtgekleurd overall op straat aan grote vooroorlogse auto’s gesleuteld werd. De originele garagedeur zit nog in de gevel. Het Shell bord is inmiddels wel weg want de pompvergunning is verlopen. Iets waar de gemeente pas kortgeleden achter kwam trouwens.
Ik hoop van harte dat ik nog lang op mijn oude Triumphs mag blijven rijden en dat wanneer ik pech krijg ik op dit soort adressen kan aankloppen voor een bakje vonken en troost.

Eén antwoord op “VONKLOOS IN OVERSCHIE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *